Klantenservice Aanstekerkoning

Betaalmogelijkheden

Steeds meer mensen doen hun aankopen online. Aanstekerkoning.nl heeft na grondig onderzoek gekozen voor de betalingsprovider Multisafepay. Via een speciaal voor webwinkels ontwikkelde betaalmethode kunt u veilig, vertrouwd en bovenal gemakkelijk betalingen doen. Alle grote banken werken mee met Multisafepay.

Indien u een bestelling plaatst in onze webshop dan maakt u gebruik van de Nederlandse betalingprovider MultiSafepay om een betaling te voldoen. Uiteraard is deze betaalomgeving streng beveiligd. De betaalmogelijkheden waaruit u kunt kiezen zijn iDEAL, Bankoverboeking, Visa, MasterCard, Mister Cash (iDEAL voor België).


Verzenden & retourneren

Wij besteden onze uiterste zorg aan de aflevering en expeditie zodat uw zending op de juiste plaats terecht komt. Zodra uw order gereed is (dit kan tot  maximaal 10 werkdagen duren), wordt deze verzendklaar aangeboden aan UPS welke uw bestelling vervolgens binnen 24 uur zal afleveren. Mocht u niet tevreden zijn over het geleverde product dan vragen wij u om uw klacht per e-mail aan ons kenbaar te maken. Er wordt altijd persoonlijk contact met u opgenomen om de klacht naar tevredenheid af te wikkelen.

Aanleveren bestanden

Wij van Aanstekerkoning.nl beschikken over een professionele DTP-studio met medewerkers die weten waar ze over praten. Indien u niet in de gelegenheid bent om het digitale bestand voor het bedrukken van uw aanstekers bij ons kant en klaar aan te leveren dan kunnen wij deze werkzaamheden voor u uit handen nemen. U bent er dan van verzekerd dat uw aanstekers uiteindelijk ook naar volle tevredenheid en correct door ons worden bedrukt.

Nadat wij de bestanden van u hebben ontvangen maken wij een drukproef zodat teleurstelling achteraf zoveel mogelijk wordt voorkomen. Voor het geschikt maken van bestanden die niet kant en klaar kunnen worden aangeleverd berekenen wij studiokosten à 25 euro.

Kant en klare bestanden (dus zonder extra studiokosten) dienen te voldoen aan onderstaande eisen:
– Aan te leveren bestanden in Adobe Illustrator (.ai – .eps – .pdf ), omgezet in lettercontouren.
– Full color bestanden graag aanleveren in ai-, eps, of PDF bestand (tekst omgezet in lettercontouren) of jpg-bestand (300 dpi).

Voordat wij overgaan tot het bedrukken van uw aanstekers ontvangt u van ons altijd keurig per e-mail een drukproef met alle gegevens.