Aanstekerkoning is een initiatief en onderdeel van Stickerkoning in Veldhoven

Stickerkoning in Veldhoven is dé toonaangevende partner op het gebied voor uw zelfklevende toepassingen. Denk hierbij aan full colour stickers, zeefdruk stickers, doming stickers, vinyl stickers, etiketten en nog veel meer. Sinds enige tijd beschikt Stickerkoning ook over diverse gloednieuwe Mimaki vlakbedprinters voor het bedrukken van de meest uiteenlopende producten zoals aanstekers en pennen. Hierdoor heeft Stickerkoning ervoor gekozen om een op maat gemaakte webshop voor bestellingen betreft bedrukte aanstekers online te plaatsen onder de naam Aanstekerkoning en een eigen omgeving om online pennen te bestellen genaamd: www.pennenkoning.nl. In deze webwinkels maken wij het u wel heel makkelijk om gepersonaliseerde pennen en/of aanstekers te bestellen. Neem dus naast deze aansteker webshop ook gerust eens een kijkje op www.pennenkoning.nl.

Alle producten in deze webshop heeft Aanstekerkoning op voorraad hierdoor bieden we u de mogelijkheid om bestellingen vanaf 50 stuks te plaatsen, en dit ook nog eens tegen de meest scherpe prijs. Uw opdruk wordt uitgevoerd in full color ZONDER instelkosten en ZONDER extra kosten voor meer kleuren.

Ga op zoek naar de aansteker van uw keuze. U kunt kiezen uit wegwerpaanstekers, navulbare aanstekers en kindvriendelijke aanstekers. Ook zijn er de zeer populaire aanstekers met een flesopener. Kies uw aansteker, de kleur en kies het door u gewenste aantal. Door een vernuftige betaal- en verzendmodule verloopt het bestelproject super gebruiksvriendelijk. Nadat uw bestelling is verzonden gaan wij uw order snel en correct produceren en verzenden via UPS.

Bij Pennenkoning altijd:

pennenkoning-altijd

U kunt bij ons aanstekers in full color laten bedrukken tegen een hele scherpe prijs en een supersnelle levertijd. Al vanaf 50 stuks, geen instelkosten en geen toeslagen voor meer kleuren of full colour. Bestel vandaag nog uw eigen aanstekers via onze webshop. VEILIG, EENVOUDIG en SNEL!